UKG
flow-image

Bygge opp fremtidens fabrikk

Denne rapporten er publisert av UKG

For å transformere produksjonen, transformer arbeidsstyrken.

Digital transformasjon – et viktig element i det som er blitt kalt den fjerde industrielle revolusjon – bringer en radikal endring i britisk produksjonsvirksomhet. Disse endringene skjer ikke i et vakuum: den globale markedsplassen i stadig utvikling, magre produksjonsteknikker, politiske omveltninger og andre faktorer spiller alle en rolle i et raskt skiftende produksjonslandskap.

I denne turbulente verden, ser produsenter etter nye måter å få en frisk tilnærming på. De er på utkikk etter driftseffektivitet, de er på utkikk etter større fleksibilitet og mer stabsfleksibilitet; de er på utkikk etter eksperthjelp for å holde seg i forkant av endringene. Å bygge opp, distribuere og administrere en fleksibel og svært produktiv arbeidsstyrke er avgjørende for å lykkes i produksjonen.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Konkurransedyktig strategi, Ansattes ytelse, Bemanning, Arbeidsstyrkehåndtering, Overholdelse av forskrifter, Bedriftens sosiale ansvar, Opplæring av personalet, Rekruttering, Ytelsesvurderinger