SAGE
flow-image

Den essensielle veiledningen til sykefravær- og fraværsadministrasjon

Denne rapporten er publisert av SAGE

Ansatte som er borte fra jobben fordi de føler seg uvel er en stor del av det å drive en bedrift. Men å være på nåde av tapt produktivitet og økende kostnadene som følge av dette trenger ikke å være det.

I denne rapporten tar vi en nærmere titt på de tingene du kan gjøre for å overvåke og administrere medarbeidernes sykefravær. Noen av dem er ikke så vanskelige, tidkrevende eller kostbare som du kanskje tror.

Dette e whitepaper vil hjelpe deg med å ta kontrollen når det gjelder det å håndtere bedriftens sykdom og fraværsytelse...

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier HR-teknologi, HR-programvare, HR-automatisering, HR-administrering, Virksomhet ressursplanlegging, Lønnshåndtering, HR-analyser, HR-metrikk, HRIS, Læring og talentutvikling, Opplæring av ansatte, Talentutvikling, Utvikling av arbeidsstyrken, Motivering av ansatte, Ansattes ytelse, Opplæringskurs, Lederskapsutvikling, Bedriftsomfattende opplæring, Integrering av nyansatte, Talenthåndtering, Arbeidsstyrkehåndtering, Overholdelse av forskrifter, HR, Bedriftens sosiale ansvar, Midlertidig og outsourced bemanning, Opplæring av personalet, Rekruttering, Ytelsesvurderinger