Rippling
flow-image

Hva er en LMS? Her er alt du trenger å vite

Denne rapporten er publisert av Rippling

Når det gjelder "onboarding" av nyansatte og fortsette å engasjere dem på lang sikt, er pågående opplæring en nødvendighet på arbeidsplassen. Å kunne strømlinjeforme prosessen ved hjelp av et Opplæring aministreringssystem er en måte å sikre at du er i samsvar, samtidig som du gir den kompetansebaserte opplæringen som dine ansatte ønsker seg.

Så hva er en LMS? Les videre for å få vite mer.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier HR-håndtering, HR-dataanalyser, Outsourcing av arbeidskraft, Håndtering av ekstern arbeidsstyrke, Fraværshåndtering, Ledelse, Utvikling av ledere, Forbedre kommunikasjonen, Samsvarslovgivning, Forretningsetikk, Læring og talentutvikling, Opplæring av ansatte, Talentutvikling, Utvikling av arbeidsstyrken, Motivering av ansatte, Ansattes ytelse, Opplæringskurs, Lederskapsutvikling, Bedriftsomfattende opplæring, Integrering av nyansatte, Talenthåndtering, Arbeidsstyrkehåndtering, Overholdelse av forskrifter, HR, Bedriftens sosiale ansvar, Midlertidig og outsourced bemanning, Opplæring av personalet, Rekruttering, Ytelsesvurderinger