Paycor
flow-image

Hvilken rolle spiller HR i etterfølgelsesplanlegging?

Denne rapporten er publisert av Paycor

I dag er ikke etterfølgelsesplanlegging bare det å finne en erstatninger for administrerende direktører. Det handler om å identifisere kritiske stillinger i organisasjoner, gjenkjenne de med potensiale til å ta ansvar og sørge for at de er forberedt når tiden kommer.

HR-team har en avgjørende rolle i en organisasjons etterfølgelsesplanlegging. Les videre for å få vite mer.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier HR-håndtering, HR-dataanalyser, Outsourcing av arbeidskraft, Håndtering av ekstern arbeidsstyrke, Fraværshåndtering, Ledelse, Utvikling av ledere, Forbedre kommunikasjonen, Samsvarslovgivning, Forretningsetikk, HR-strategi, Lederskap stiler, Føre an for endring, Endringshåndtering, Benchmarking, Konkurransedyktig strategi, Strategiske analyser, Strategiformulering, Teamledelse, Konsernledelse, Ansettelsesstrategier, Ytelsehåndtering, Talenthåndtering, Arbeidsstyrkehåndtering, Overholdelse av forskrifter, HR, Bedriftens sosiale ansvar, Midlertidig og outsourced bemanning, Opplæring av personalet, Rekruttering, Ytelsesvurderinger