Lanteria HR
flow-image

En omfattende veiledning for ferdighetsvurderinger

Denne rapporten er publisert av Lanteria HR

Med så mange jobbsøkere på markedet, er det viktigere enn noensinne å skape en engasjerende og personlig kandidatopplevelse. Men du må finne en balanse mellom dette og det å velge det beste talentet for din ledige stilling.

I dagens arbeidsmarked kan jobbferdighetsprøver gi rekrutterere en markedsfordel. Kandidater som ansattes basert på evnene deres i stedet for historien deres er mer sannsynlig å forbli lenger i jobben og forholdsvis utføre jobben bedre.

Hvis du er klar til å bruke jobbferdighetsprøver i ansettelsesstrategien din bør du lese videre; vi skal veilede deg gjennom hele prosessen.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier HR-strategi, Lederskap stiler, Føre an for endring, Endringshåndtering, Benchmarking, Konkurransedyktig strategi, Strategiske analyser, Strategiformulering, Teamledelse, Konsernledelse, Ansettelsesstrategier, Ytelsehåndtering, Talenthåndtering, Talentanskaffelse, Rekrutterings strategi, Ansettelse lovgivning, Bevaring av ansatte, Bemanning, Ansatthåndtering, Ansattes lønn, Henvisninger av ansatte, Personalomsetning, Arbeidsstyrkehåndtering, Overholdelse av forskrifter, HR, Bedriftens sosiale ansvar, Midlertidig og outsourced bemanning, Opplæring av personalet, Rekruttering, Ytelsesvurderinger