Indeed
flow-image

Arbeide med velvære: Mental helse og velvære på den britiske arbeidsplassen

Denne rapporten er publisert av Indeed

Det er mer enn 2 år siden den globale pandemien startet og en periode med pågående endring startet. Her i Indeed ønsket vi å få et grundig innblikk i hvordan både ansatte og arbeidsgivere i den britiske arbeidsstyrken har taklet den "nye normalen" i arbeidslivet og livet generelt.

Det er bare ved å ha en åpen samtale, og stille de viktige spørsmålene rundt mental helse og velvære, at vi kan få en bedre forståelse av det som individer og som et samfunn.

Jo større bevissthet vi har rundt altomfattende velvære, jo bedre kan vi ta opp problemene og bidra til å komme frem til løsninger. Vår nye 2022 mental helse og velvære rapport inneholder helt nye YouGov data, handlekraftig innsikt og ekspertråd gjeldende dette viktige emnet.

Full av eksklusive, ferske data og nyttige råd fra noen av de mest progressive tankeledere i det psykiske helse og velvære-feltet, last ned din kopi av denne viktige rapporten i dag!

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Teamledelse, HR-programvare, Motivering av ansatte, Ansatthåndtering, HR