Glint
flow-image

Et verktøysett for suksess for mennesker: Trivsel

Denne rapporten er publisert av Glint

Å se etter medarbeiderengasjement og trivsel i tider med rask endring og usikkerhet er utrolig utfordrende. Verktøysettet for suksess for mennesker: Trivsel er en ressurs for å hjelpe organisasjoner med å forstå hvordan ansatte mestrer stress og hvilken støtte de trenger for å lykkes.

Last ned dette verktøysettet for å lære mer.

  • Spørreundersøkelser for ansatte – hvilke spørsmål du bør stille og hvordan du prioriterer tilbakemeldingene som er viktigst for å forstå velvære og sannsynligheten for utbrenthet. 
  • De fire viktigste suksessvanene – en veiledning for å styrke en sterk, menneskesentrisk kultur selv i krisetider og usikkerhet.
  • Samtaleveiledning – tips for ansatte og ledere om å ha én-til-én-kommunikasjon av høy kvalitet som bygger opp tillit og støtter trivsel.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier HR-håndtering, HR-dataanalyser, Outsourcing av arbeidskraft, Håndtering av ekstern arbeidsstyrke, Fraværshåndtering, Ledelse, Utvikling av ledere, Forbedre kommunikasjonen, Samsvarslovgivning, Forretningsetikk, HR-strategi, Lederskap stiler, Føre an for endring, Endringshåndtering, Benchmarking, Konkurransedyktig strategi, Strategiske analyser, Strategiformulering, Teamledelse, Konsernledelse, Ansettelsesstrategier, Ytelsehåndtering

Flere ressurser fra Glint