Fujitsu
flow-image

Forestill deg hvordan arbeidet blir gjort - en introduksjon av Fujitsu Work Life Shift

Denne rapporten er publisert av Fujitsu

Det er på tide å forestille seg en ny fremtid. Konseptet av arbeidsplassen har forandret seg for alltid. Det er ikke lenger nødvendigvis bare et sted de ansatte går til. Det er nå uansett hvor de enn velger å være, enten det er hjemme, på et kontor eller på farten. Og uansett hvor det er, og uansett hvordan de kommer i kontakt med det, forventer de seg samme systemtilgang, ytelse, støtte og sikkerhet de hadde når de møtte opp på kontoret hver dag. Den samme muligheten til å få tilgang til informasjon, utføre oppgaver og samarbeide med kolleger, partnere og kunder ved hjelp av intuitive, robuste systemer som lar dem være på sitt mest produktive og effektive.

En hybrid arbeidsmodell som gir folk den fleksibiliteten de trenger for å gjøre sitt beste arbeid og leve sitt beste liv. Hjelpe dem med å svare på utfordringene som ligger foran dem. Hos Fujitsu hjelper vi organisasjoner som din med å skape digitale arbeidsplasser, alt fra det å forme visjonen din til å distribuere løsningene og tjenestene som vil understøtte din nye virkelighet.

Last ned for å lære mer om Fujitsus Work Life Shift, som er basert på de tre hovedpunktene; Grenseløst kontor, Smart arbeid og Kulturendring.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Ledelse, Utvikling av arbeidsstyrken, Talenthåndtering, HR