Fujitsu
flow-image

De neste 9 til 5: Hvordan få fleksibelt arbeid til å fungere

Denne rapporten er publisert av Fujitsu

Selv før Covid-19, var 9 til 5 arbeid på vei ut. I 2019, hadde 75% av globale bedriftsledere allerede ansett fleksibelt arbeide for å være den nye normalen. Dette ble drevet frem av globalisering av arbeidsstyrken og teknologier som gjør at vi kan gjøre jobbene våre når som helst og hvor som helst; behovet for å tiltrekke og beholde topptalenter har vært en annen faktor som har presset mange organisasjoner til å tilby mer fleksible arbeidsalternativer.

Covid-19 har fremskyndet denne overgangen. Lockdown-restriksjoner rundt om i verden betydde at de som kunne måtte jobbe hjemmefra, og dette tvang dem til å balansere sitt profesjonelle liv med barnepass og andre personlige forpliktelser. 9 til 5 ble en ulempe og til og med en umulighet for mange, så en ny modell dukket opp.

Last ned dette whitepaper nå for å se hvordan denne modellen ser ut, og hvilke muligheter og utfordringer den bringer med seg.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.