Eightfold
flow-image

Fremtidssikre organisasjonen din

Denne rapporten er publisert av Eightfold

Ledende bedrifter ser på sine arbeidsstyrker gjennom en ferdighetslinse for å tiltrekke seg, bygge opp og beholde kritiske ferdigheter som gir fleksibilitet og smidighet. Nyere erfaringer har lært oss verdien av å vite hvilke ferdigheter som finnes i en organisasjon, hvordan etterspørselen etter visse ferdigheter raskt kan skifte med markedet og verdien av distribusjon eller utvikling av eksisterende ansatte for å imøtekomme skiftende behov.

Fokus på kompetanseutvikling bør integreres med utformingen av personprogrammer som en pådriver for rekruttering, videreutvikling, mobilitet og belønninger. I søken etter konkurransefortrinn ønsker arbeidsgivere å øke lønn-for-ferdigheter praksisen sin på tvers av programmene sine.

Hvor begynner din lønn-for-ferdigheter reise? Les videre for å få vite mer.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier HR-strategi, Lederskap stiler, Føre an for endring, Endringshåndtering, Benchmarking, Konkurransedyktig strategi, Strategiske analyser, Strategiformulering, Teamledelse, Konsernledelse, Ansettelsesstrategier, Ytelsehåndtering, Læring og talentutvikling, Opplæring av ansatte, Talentutvikling, Utvikling av arbeidsstyrken, Motivering av ansatte, Ansattes ytelse, Opplæringskurs, Lederskapsutvikling, Bedriftsomfattende opplæring, Integrering av nyansatte, Talenthåndtering