Eightfold
flow-image

Fremveksten av Talentintelligensplattformer

Denne rapporten er publisert av Eightfold

I en voksende økonomi blir bedriften din mer og mer "de personene du ansetter", slik at evnen din til å finne, tiltrekke seg og velge de beste kandidatene er kritisk.

Det teknologiske markedet er fylt med store mengder av nye rekrutteringsverktøy, der mange av disse lover å ta i bruk AI for å finne de perfekte jobbsøkerne for din bedrift.

En talentintelligensplattform integrerer innsikt om arbeidere – deres ferdigheter, evner, erfaringer, karrièreambisjoner, ytelse, demografi, læringsbehov, utviklingsmuligheter – og bruker all denne informasjonen til å hjelpe folk med å finne de riktige mulighetene for dem. Derfor er talentintelligensplattformer ryggraden i integrert talentadministrasjon.

Denne veiledningen vil gi deg en bedre innsikt i oppgangen og viktigheten av talentintelligens plattformer.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Ledelse, HR-teknologi, Lederskapsutvikling, Talenthåndtering, Talentanskaffelse, Bemanning, Rekruttering