Eightfold
flow-image

Den ultimate kjøperens guide til AI innen HR

Denne rapporten er publisert av Eightfold

Eksternt arbeide øker ved siden av bruk av "hybrid"»-programmer, der noen jobber på kontoret og andre jobber eksternt. De gamle måtene å løse viktige utfordringer på har blitt utdaterte og HR-praksis har ikke klart å forberede bedrifter på fjernarbeid, svært mangfoldige arbeidsstyrker og den stadig skiftende natur av selve arbeidet. Ai er nå veldig viktig for administrasjonen av den moderne arbeidsstyrken. Det er nå på tide å begynne å bruke AI for alle dine talent ledelse- og tilegnelsebehov.

Denne veiledningen vil gi deg en bedre forståelse av hvordan du kan innlemme AI i din bedrift. Les videre for å få vite mer.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Like muligheter, HR-strategi, Lederskap stiler, Føre an for endring, Endringshåndtering, Benchmarking, Konkurransedyktig strategi, Strategiske analyser, Strategiformulering, Teamledelse, Konsernledelse, Ansettelsesstrategier, Ytelsehåndtering, Talenthåndtering, Talentanskaffelse, HR