DocuSign
flow-image

Sikkerhet og juridisk: Et viktig samarbeid

Denne rapporten er publisert av DocuSign

Juridiske- og sikkerhetsavdelinger deler det felles målet om å beskytte en organisasjon mot skade. Men selv om begge jobber for å sikre sikkerhet og samsvar, spiller de respektive teamene forskjellige roller i å nå disse målene. Gjennom tett samarbeid og kommunikasjon kan hvert team hjelpe det andre med å optimalisere sikkerheten og samsvaret gjennom hele organisasjonen.

Dette whitepaper utforsker forholdet mellom juridiske og sikkerhetsteam og fremhever den beste praksisen for vellykket samarbeid. Les videre for å få vite mer om hvordan implementering av DocuSign Monitor kan styrke sikkerhets- og datahåndteringspolicyer for å forhindre risikoeksponering og bidra til å sikre samsvar.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier HR-teknologi, HR-programvare, HR-automatisering, HR-administrering, Virksomhet ressursplanlegging, Lønnshåndtering, HR-analyser, HR-metrikk, HRIS