Ceridan Dayforce
flow-image

Best i 2021: Våre mest leste innlegg og emner i år

Denne rapporten er publisert av Ceridan Dayforce

Måten vi jobber på, fortsetter å endre på seg. Google Trends rapporterte at søk etter "hvordan å helbred" nådde et høydepunkt i 2021, da vi alle så etter måter å komme tilbake sterkere på. Arbeidslivet har fortsatt å tilpasse seg etter hvert som organisasjoner investerer i digital transformasjon og skaper en arbeidsplass ut over grensene.

Det er viktig å reflektere på det som har vært før du går fremover i det nye året. I løpet av de siste to årene har HR spilt en strategisk rolle i medarbeideropplevelsen og i det å sikre forretningskontinuitet for organisasjoner. Dette var de mest populære emnene i Ceridian-bloggen i 2021, da HR-ledere så etter nye måter å optimalisere global lønn på, forbedre medarbeideropplevelsen og bygge opp en mer motstandsdyktig arbeidsstyrke.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier HR-teknologi, HR-programvare, HR-automatisering, HR-administrering, Virksomhet ressursplanlegging, Lønnshåndtering, HR-analyser, HR-metrikk, HRIS