Breezy HR
flow-image

Hvordan skape en kultur som hjelp deg med å beholde de beste folkene i bedriften din

Denne rapporten er publisert av Breezy HR

Medarbeiderbevaring er noe av det aller viktigste for enhver voksende bedrift. 

Med dårlige ansettelser som kan koste opptil USD 240 000 i rekrutterings-, kompensasjons- og bevaringskostnader, kommer det ikke som en stor overraskelse at ansettelsesansvarlige og HR-fagfolk har siktet seg inn på viktigheten av de å beholde det beste talentet i bedriften.

Den gode nyheten er, til tross for økt press på dagens arbeidsgivere, er det noen velprøvde (og relativt enkle) måter å øke medarbeiderbevaring på og beholde de viktigste medarbeiderne lengre. I denne dyptgående veiledningen viser vi deg nøyaktig hvordan du bygger opp en strategi for medarbeiderbevaring som holder topptalentet ditt mer lojalt enn noen gang før.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier HR-håndtering, HR-dataanalyser, Outsourcing av arbeidskraft, Håndtering av ekstern arbeidsstyrke, Fraværshåndtering, Ledelse, Utvikling av ledere, Forbedre kommunikasjonen, Samsvarslovgivning, Forretningsetikk