Achievers
flow-image

Ansattes velvære i den "Nye normalen"

Denne rapporten er publisert av Achievers

2020 har vært et år uten sidestykke. Ekstremt harde markedsforhold, oppsigelser, permisjonsordninger og perioder med påkrevd fjerntliggende arbeid har satt de ansattes velvære under ekstraordinært press.

Å fremme en kultur for elastisitet og kontinuitet, og å maksimere medarbeider anerkjennelse vil forbedre trivsel og engasjement.

Achievers gjennomførte nylig undersøkelser av ansatte og ledere i Storbritannia, Irland, Tyskland og Nederland for å måle nivåene av ansattes velvære i hvert land, og for å avgjøre hvor godt respondentene følte at arbeidsgiverne deres hadde taklet årets hendelser. Denne Ansattes velvære i den "Nye normalen" rapporten oppsummerer og undersøker resultatene av disse spørreundersøkelsene.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Goder for ansatte, Håndtering av ekstern arbeidsstyrke, Endringshåndtering, Ytelsehåndtering, Utvikling av arbeidsstyrken, Motivering av ansatte, Ansattes ytelse, HR